Armbanden

Alle armbanden worden geleverd in fraaie cadeauverpakking.
Alle armbanden kunnen voorzien worden van een gravering (€ 20,00), zo heb je een uniek sieraad en een schitterende herinnering aan je paard.

Alle informatie omtrent een bestelling zoals hoeveelheid en lengte staartharen voor de verschillende modellen sieraden, als ook alle informatie omtrent een bestelling zoals verzending en levertijd kun je vinden op het 'BESTELFORMULIER'.

Bij de armband ontvang je een verzorgingsset om de armband in optimale conditie te houden.
Artikel:
Afbeelding en omschrijving:
Prijs:
A 003
gepolijst zilver
(getoond)
______
A 004
mat zilver
(getoond)
Omschrijving A 003 en A 004

Bijzonder fraaie ongeveer 8 mm. vier strengen gevlochten armband met zilveren sluiting en zilveren elementen. Verkrijgbaar in zowel gepolijste als gematteerde versie. Armband wordt standaard uitgevoerd met 3 zilveren elementen, meerdere elementen mogelijk a € 9,50 per stuk. De zeer degelijke en strak vormgegeven sluiting kan mooi gegraveerd worden (à € 20,-). Standaard wordt deze armband geleverd zonder gravering in het slot. Mocht je dit wensen dan kan dit opgegeven worden bij 'Opmerkingen' op het bestelformulier.

Klik op bovenstaande afbeelding om een uitvergroting te bekijken.
1 gravering kost € 20,-; 2 graveringen in hetzelfde slot kost € 35,-
en 3 graveringen in hetzelfde slot heb je voor € 45,-
€ 125,-
(excl. gravering)
A 003.1
gepolijst zilver
______
A 004.1
mat zilver

 

Omschrijving A 003.1 en A 004.1

Vele mooie en leuke variaties zijn mogelijk bij armband A 003 en A 004. Op de bovenste foto zie je een armband met gepolijst zilveren elementen. Tegenover de zilveren sluiting is een groot graveerelement wat geheel om de paardenharen sluit, verwerkt in de armband. De lengte van het graveerelement wordt aangepast aan de lengte van de te graveren naam of tekst zodat er een fraaie verdeling ontstaat tussen vlechtwerk en gegraveerd zilver. Standaard hanteren we een sierlijk lettertype, zoals 'Nicolet' op armband A 003.1 op de foto, maar ook een extra sierlijk lettertype, zoals 'Goodtimes' op armband A 004.1 (mat zilver) is mogelijk. Op het bestelformulier kun je bij 'Opmerkingen' aangeven als je het extra sierlijke lettertype wenst.


€ 175,-
(incl. groot graveerelement, incl. gravering, incl. 2 klein formaat zilveren elementen).


Variaties op A 003.1 en A 004.1

In plaats van de standaard kleine zilveren elementjes naast het graveerelement kan gekozen worden voor een groter vierkant element waar een hartje of letter in gegraveerd kan worden of een zirkonia in gezet kan worden. Op de foto van de witte armband zijn 2 extra grotere elementen met een hartje gegraveerd. Op de foto met de voskleurige haren zie je extra grote elementjes met een zirkonia. Een zirkonia kan ook achter en/of voor de naam geplaatst worden.

De kosten van een groter vierkant element zonder gravering of steentje is € 15,- en met gravering € 30,-. Met een zirkonia wordt een element € 35,-

Geef op het bestelformulier bij 'opmerkingen' duidelijk aan welke tekst je gegraveerd wilt hebben. Geef hier ook je overige wensen aan met betrekking tot: formaat zij- elementjes en eventuele extra graveringen of zirkonia's die je graag wilt hebben.
A 050
(zilver)

Omschrijving A 050 (zilver) en AG 050 (goud):
De liefde voor ons paard willen we dolgraag altijd bij ons dragen...vandaar deze zilveren en gouden veterarmbandjes. Kan altijd gedragen worden (ook onder de douche). De armbandjes zijn zo'n 2 mm. dik, rondgevlochten en sterk.
Een unieke schuifmechaniek zorgt ervoor dat de armbandjes perfect, zo los of vast als jij hem wilt dragen, blijft zitten.


Zilveren armbandje A 050 met A - sluiting en 3 extra bolle elementjes.

Standaard zilveren armbandje met B – sluiting.

Je kunt kiezen uit 2 verschillende manieren van het vlechtje door het schuifmechaniek. In de foto’s hier boven zie je op de bovenste foto met het bruine armbandje sluiting A en op de foto daaronder met het witte armbandje sluiting B.

Standaard wordt het armbandje geleverd zonder extra elementjes en mét label. Er kunnen extra elementjes toegevoegd worden. Dit kunnen bolle elementjes en/of buiselementjes zijn.

Een extra elementje kost € 15,-. Voor een harten elementje komt hier € 10,- bij.

We hebben speciale prijzen bij meerdere extra elementjes. De prijs voor bolle- of buiselementjes is hetzelfde.

3 extra elementjes zijn € 40,- en 5 extra elementjes € 67,50. Mocht je bij 3 of 5 elementjes 1 of meerdere harten elementjes wensen dan komt daar € 10,- per hartje bij.

Op het label wat standaard aan het armbandje zit kan een korte naam of sierletter gegraveerd worden. (€ 20,-) Wil je een extra label dan zijn de kosten daarvoor € 25,-

Ook een steentje behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor wordt het label verdikt. De prijs van een verdikt label is € 25,- Hierin kan een zirkonia (€ 20,-) of diamantje (€ 70,-) gezet worden.
Heel speciaal zo'n klein elementje met een hartje. (€ 25,00)

Met al deze mogelijkheden kun je je eigen veterarmbandje geheel naar wens samenstellen. Je kunt je speciale wensen aangeven bij 'opmerkingen' op het bestelformulier. Het fraaie zilveren labeltje met ons logo geeft een extra speels accent. Voor de juiste maat, de polsomtrekmaat zonder tussenruimte doorgeven op het bestelformulier.
€ 115,-
AG 050
(goud)Omschrijving AG 050:
Ook binnen de gouden veterarmbandjes zijn allerlei mooie variaties mogelijk. Je kunt je eigen armbandje samenstellen met buisjes, bolletjes, hartenelementjes, labeltjes, graveringen en diamantjes Hieronder zie je er enkele voorbeelden.
Ook roodgoud is mogelijk.

Standaard wordt het armbandje geleverd zonder extra elementjes en met label.€ 315,-


Leuke variatie in rood goud met A- sluiting (afb. links) en bolletjes als extra elementjes en rechts een geelgoud armbandje met B- sluiting en buisjes als extra elementjes. Een extra element kost € 45,-. De prijs voor een bol elementje en een buisje is gelijk. Mocht je 3 elementjes wensen dan is dit voor € 127,50. Mocht je bij 3 elementjes 1 hartje wensen dan wordt de prijs € 137,50. Bij 5 elementjes is de prijs € 200,- Mocht je hierbij een hartenelement wensen dan wordt het € 210,-.

A 030
gepolijst zilver
______
A 031
mat zilver
Armband A030 en A031
Armband A030 en A031 open
Omschrijving A 030 en A 031:
Stijlvol en sterk! Deze ovale zilveren slavenband met scharnier en veersluiting. 2 fraaie 4-strengenvlechten liggen tussen het zilver zoals op de foto met de geheel open gemaakte armband te zien is. Met graveringen en/of diamanten of zirkonia's kan het geheel nog persoonlijker gemaakt worden. (Gravering € 20,-; zirkonia € 20,-; 1,5pnt. diamant € 70,- en 3pnt. diamant € 95,-)

Doordat we ook deze armbanden geheel zelf ontwerpen en vervaardigen worden ze helemaal aangepast aan de maten en de vorm van je pols. Op het bestelformulier kun je je polsmaten aangeven.

Vele variaties op deze armband zijn mogelijk.
Een extra veiligheidssluiting is bij deze armband niet nodig.

Met graveringen zowel aan buiten als binnenzijde en steentjes is de armband nog persoonlijker te maken. Het linker detail is in gematteerd zilver, het rechter voorbeeld in gepolijst zilver.
€ 425,-
Enkele van de vele variaties die mogelijk zijn bij armband A 030 – A 031:
Armband A030 en A031 variatie
Door de gouden baantjes waartussen de haren liggen, wordt de opkijk op de armband goud wat een mooie wisselwerking heeft met het zilver. Ook verkrijgbaar in wit en rood of roségoud.
Armband A030 en A031 variatie
Enkel de onderplaat is zilver. Scharnier en sluitingsdelen én de baantjes waartussen de haren liggen is van rood goud. Natuurlijk ook mogelijk in geel goud.
Armband A030 en A031 variatie
Opvallend is deze variant waarbij de sluiting en scharnierdelen goud zijn. Hoe fraai komt de gravering en diamant hierin uit.
Armband A030 en A031 variatie
Wil je graag de scharnier en sluitingsdelen afgerond? Hiervan zie je op bovenstaande foto een voorbeeld.
Armband A030 en A031 variatie
Leuke variatie met een extra groot gouden element met 3 pnt. diamant.

Speciaal voor Heren!
Armband A030 en A031 variatie
Armband A030 en A031 variatie
Uitstekend geschikt voor heren. Heren hebben meestal een wat plattere pols. Dit kunnen we perfect aanpassen in onze armbanden die we geheel zelf vervaardigen. Geef op het bestelformulier naast de polsomtrekmaat ook de breedste polsdoorsnede maat aan.
Prijs op aanvraag

AG 030
in gepolijst roodgoud

______
AG 031
in mat (geel)goud


Omschrijving AG 030 en AG 031:
Prachtig ingetogen deze 14krt. massief gouden slavenbanden in gepolijst roodgoud en gematteerd goud met scharnier en veersluiting. Ook hier weer extra mogelijkheden van graveren en diamantjes.
Prijs afhankelijk van maat armband en goudkoers.
A 032
gepolijst zilver, getoond

______
A 033
mat zilver, niet getoond.


Omschrijving A 032 en A 033:
Met 2 banen paardenhaar krijg je wel een hele bijzondere armband. Zo kun je ook de haren van 2 verschillende paarden gescheiden houden. Diamantjes (1,5 pnt. € 70,-; 3 pnt. € 95,-) of zirkonia’s (€ 20,-) en graveringen (€ 20,-) kunnen de armband nog persoonlijker maken.
€ 525
A 020
gepolijst zilver
______
A 021
(gematteerde zilver, niet getoond)


Omschrijving A 020 en A 021:
Fraaie zeer solide massief zilveren geheel gerodineerde armband met een breedte van 8 mm. waarin een mooie 4-strengenvlecht verwerkt is. De door ons zelf ontwikkelde sluiting zorgt ervoor dat de armband in lengte van jaren goed blijft sluiten. Deze armband is geschikt voor de polsomtrek maten 16 t/m 19 cm. Voor deze armband zowel een omtrek maat van de pols doorgeven als de breedste doorsnede maat van de pols. Meer informatie vind je op het bestelformulier.
€ 345,-

Leuke, speelse variaties op armband A 020 / A 021 om je armband nog persoonlijker te maken.
Fraaie variaties, deze armbanden met 14krt gouden sluiting. Gravering en 3 pnt. diamant in de gematteerd gouden sluiting zorgen voor een extra persoonlijk accent. Deze variaties zijn ook heel mooi met rosé of roodgouden sluiting. Mocht je dit wensen geeft dit op het bestelformulier aan bij 'opmerkingen'.
€ 695,-
AG 020
gepolijst goud (getoond)
______
AG 021
gematteerd goud (getoond)Omschrijving AG 020 en AG 021: Beeldschoon, deze rondom met paardenhaar 4 -strengenvlecht ingelegde gouden armband. Briljantjes en andere steentjes naar keuze mogelijk. Het graveren van binnenzijde of van de eindelementen die de sluiting vormen behoort eveneens tot de mogelijkheden.
Prijs afhankelijk van maat armband.
A 022
gepolijst zilver, niet getoond
______
A 023
(gematteerd zilver, getoond)


Omschrijving A 022 en A 023:
Een variant op armband A 020 / A 022 is deze eveneens gerodineerde massief zilveren armband met een breedte van 8 mm. en een vlechtbed van 5mm. waarin een mooie 4 strengenvlecht verwerkt is. De armen van de armband kunnen zowel tegen elkaar aan gedragen worden als een stukje uit elkaar zoals op de foto's te zien is. De armband heeft geen sluiting maar door de stugheid van het speciale zilver met een speciale bewerking blijft de veerkracht van de armband gewaarborgd. Deze armband is in iedere maat leverbaar. Voor deze armband zowel een omtrek maat van de pols doorgeven als een doorsnede maat van de pols. Meer informatie vindt je op het bestelformulier.
Variatie op A 022 / A023 waarbij de armen van de armband verder langs elkaar heen gaan en de eindstukken voorzien zijn van diamantjes. ( 1,5 pnt diamant € 70,- ; 3 pnt. diamant € 95,- en zirkonia € 20,-).
€ 345,-
AG 022
gepolijst 14krt. goud (getoond)
______
AG 023
mat 14krt. goud (niet getoond)

Omschrijving AG 022 en AG 023:
Schittende gouden armband waarin ook nog gravering(en) of steentjes (1,5 pnt. diamant € 70,- en 3pnt. diamant € 95,-) kunnen worden geplaatst.
Prijs afhankelijk van maat armband
A 024
gepolijst zilver (getoond)
______
A 025
(mat zilver, getoond)

Omschrijving A 024 en A 025:
Chique - sportieve ovale, open armband waarin een fraaie 4-strengenvlecht verwerkt is. Zowel geschikt voor dames als heren. In de eindelementen kan een steentje (zirkonia € 20,-; 1,5pnt. diamant € 70,- of 3pnt. diamant € 95,-) of gravering (€ 20,-).
€ 285,-
A 009
gepolijst zilver€ 215,-
A 010
mat zilverOmschrijving A 009 en A 010
Sterke en robuuste maar toch verfijnd ogende 12 mm. brede armbanden met unieke speciaal ontworpen gepolijste (A 009) of gematteerde ( A 010) sluiting. Bij deze armbanden zijn vele variaties mogelijk, zoals steentjes en graveringen. In onderstaande foto's zie je enkele voorbeelden. Extra elementen € 35,- ; graveringen (€ 20,-) en steentjes (zirkonia € 20,- ; 1,5 pnt diamant € 70,- ;3 pnt. Diamant € 95,-) Deze speciale wensen kun je opgeven op het bestelformulier bij ‘opmerkingen’.
€ 215,-
Armband A011 en A012


Variaties A009 en A010
Hierboven zie je voorbeelden van variaties op armbanden A 009 en A010. Variaties in het aantal zilveren elementen (€ 35,- p.st.) en graveringen (€ 20,- p.st.) Ook een schattig hartje waardoor je de haren ziet behoort tot de mogelijkheden (Prijs € 65,- p.st.). Steentjes kunnen net zoals graveringen op veel verschillende plaatsen geplaatst worden zoals op een extra zilveren element, onder een hartje, naast de sluiting. Een zirkonia kost € 20,-; een 1,5 pnt. diamant € 70,- en een 3 pnt. diamant € 95,-.

AG 009
gepolijst goud 14krt.
______
AG 010
mat goud 14krt.
(ook in witgoud zowel gepolijst als mat leverbaar)
Omschrijving AG 009 en AG 010
Gepolijste (AG 009) en matgouden (AG 010) uitvoering van de zilveren A 009 en A 010. Wordt standaard geleverd zonder extra gouden elementen die het vlechtwerk omsluiten. Extra gouden elementen mogelijk à € 195,- Speciale wensen zoals aantal elementen, graveringen en diamantjes kun je plaatsen bij ‘opmerkingen’ op de site.
€ 765,-
(koers-wijzigingen voor-
behouden)
Variatie op AG 009 / AG 010

Extra grote briljant verwerkt in een subtiel verdikt gouden element.
A 013
gepolijst zilver (niet getoond)
______
A 014
mat zilver 0(getoond)


Omschrijving A 013 en A 014
Heel bijzonder is deze 12 mm. brede 4 strengen gevlochten armband met hartenelement. De armband kan naar keuze uitgebreid worden met extra elementen. Een extra element in kost € 35,-. Ook het plaatsen van een of meerdere stenen (zirkonia € 20,-, 1,5 pnt. diamant € 70,-, 3 pnt. diamant € 95,-) en graveringen (€ 20,-) behoort tot de mogelijkheden.
Standaard wordt de armband geleverd zonder extra elementen graveringen of stenen.
€ 275,-
AG 013
gepolijst goud (niet getoond)
______
AG 014
mat goud (getoond)

Heel bijzonder, deze gouden 12 mm. brede armband met gouden hartenelement. Armband wordt standaard geleverd zonder het diamantje.
€ 1220,-
14krt. goud
A 015
gepolijst zilver
______
A 016
mat zilver


Mooie variatie op de 12 mm. brede armband met dit fraai vormgegeven zilveren groot element wat het gehele vlechtwerk omsluit. Standaard wordt de armband geleverd inclusief groot element met gravering maar zonder zirkonia’s of diamantjes. De armband kan naar keuze uitgebreid worden met zilveren elementen waar ook graveringen en steentjes in verwerkt kunnen worden. Een extra zilveren element kost € 35,- ; een gravering € 20,- ; een 1,5 pnt. briljant € 70,- ; een 3 pnt. briljant € 95,- en een zirkonia € 20,- .

Op het bestelformulier kun je bij bestelformulier je wensen aangeven.

Enkele mooie varianten voor het grote graveerelement.
€ 275,-
AG 015
gepolijst goud. (niet getoond)
______
AG 016
matgoud (getoond)

Ingetogenheid bij deze 14 krt. gouden armband.
Armband wordt standaard geleverd met gravering en zonder diamant.
€ 1385,-
14 krt. goud
A 040
gepolijst zilver
A 041
mat zilverOmschrijving A 040 / A 041:
Stoer, maar toch verfijnd door zijn aparte vlechtwerk is deze gepolijste (A 040) of gematteerde (A 041) zilveren, ongeveer 11mm brede armband. De fraaie solide sluiting maakt de armband compleet.

De armbanden kunnen voorzien worden van extra zilveren elementen (€35,-) zoals te zien is bij de armbanden A 009 en A 010 . Door graveringen (€20,-) en steentjes (zirkonia €20,-, 1,5pnt. diamant €70,- en 3 pnt. diamant €95,-) naast de sluiting of op extra elementen kun je de armband nog persoonlijker maken.

Verder informatie vindt je op het bestelformulier. Hier kun je bij 'opmerkingen' ook je speciale wensen zoals extra elementen, graveringen en steentjes kenbaar maken.

Variaties A 040 en A 041:
Extra elementen (€ 35,- p.st.) met gravering (€ 20,-), hartje (€ 30,-) of steentjes (zirkonia € 20,-, 1,5 pnt. diamant € 70,- en 3pnt. diamant € 95,-) behoren tot de mogelijkheden om de armband nog persoonlijker te maken.
€ 275,-
A 042
gepolijst zilver
A 043
mat zilverOmschrijving A 042 / A 043:
Mooi, strak en stoer is deze fraai gevlochten en maar liefst 20 mm. brede armband. Voorzien met zeer solide gerodineerd zilveren sluiting. Ook deze armband kan voorzien worden van extra elementen (a € 55,-) een gravering (€ 20,-) kan in een extra element of naast de sluiting zoals in bovenstaand voorbeeld. Briljantjes ( 1,5pnt. € 70,- en 3pnt. € 95,- ) of zirkonia’s (€ 20,-) behoren ook tot de mogelijkheden. Standaard wordt de armband geleverd zonder gravering.

Speciale wensen kun je opgeven op het bestelformulier.
Variatie A 042 en A 043:
Mooie variatie zijn mogelijk om de armband nog persoonlijker te maken zoals extra elementen (à € 55,-) graveringen (€ 20,-) en steentjes ( zirkonia € 20,-; 1,5 pnt. diamant (€ 70,-); 3 pnt. € 95,-)
€ 375,-
AG 042
gepolijst goud (getoond)
______
AG 043
mat goud (niet getoond)


Omschrijving AG 042 en AG 043
Bijzonder! Deze 14krt gouden versie van armband A 042 met fraai vlechtwerk en een breedte van maar liefst 2 cm. Diamanten en graveringen maken de armband heel persoonlijk.
Prijs op aanvraag
A 110
gepolijst zilver
______
A 111
mat zilver

Omschrijving A 110 en A 111:
Beeldschoon! Deze geheel rondgevlochten armband met verfijnd vlechtwerk en een kern van paardenhaar. Iedere haarkleur komt bijzonder tot zijn recht in dit fraaie model. Op bovenstaande foto is de linker armband in gepolijste uitvoering en de rechter armband in gematteerde uitvoering). De doorsnede van de armband is 8mm. De zeer solide speciaal ontworpen armbandsluiting (géén magneetsluiting) met een kern van r.v.s en een buitenzijde van goud of zilver is eenvoudig te hanteren. Een gravering (€ 20,-) maakt de armband nog persoonlijker. Extra zilveren elementen (€ 30,- p.st.) naar keuze, met eventueel een gravering kunnen de armband nog completer maken. Ook de mogelijkheid om in de sluiting een steentje te verwerken. (zirkonia € 20,-; 1,5 pnt. diamant € 70,- en 3 pnt. diamant € 95,-)
Je speciale wensen kun je in het bestelformulier bij 'opmerkingen' weergeven.
Ieder haartje komt tot uitdrukking in deze fraaie armband.
Speciaal, met zo’n gravering.
€ 375,-
AG 110
(gepolijst goud)
______
AG 111
(mat goud)

Omschrijving AG 110 en AG 111:
Bijzonder! Deze gouden uitvoering. Ook in deze armband kunnen extra elementen toegevoegd worden en voorzien worden van gravering en diamantje. En…nog iets extra’s bij deze armband: In het vlechtwerk is een 14 krt. Gouden draadje meegevlochten. Hoe speciaal is dát!
€ 795,-
A 112
gepolijst zilver
______
A 113
mat zilver

Omschrijving A 112 en A 113:
Een stoere variant op armband A 110 /A 111 door het wat uitgesprokener vlechtwerk. Ook deze armband kan voorzien worden van extra elementen (€ 30,- p.st.) en voorzien worden van graveringen (€ 20,-) en steentje in de sluiting.

Je speciale wensen kun je in het bestelformulier bij 'opmerkingen' weergeven.
€ 375,-
AG 112
(gepolijst goud)
______
AG 113
(mat goud)

Omschrijving AG 112 en AG 113:
Ingetogen maar ook stoer deze Roodgouden AG 113 armband. Uiteraard ook verkrijgbaar in rosé, geel of witgoud.

€ 795,-
Verschil tussen A100 / A101 en A110 t/m A113

Armband A 100/A 101 is de dikkere variant van armband A 110 t/m A113. Armband A 100/ A101 heeft een doorsnede van 10 mm. Armband A 110 t/m A 113 heeft een doorsnede van 8 mm. (Standaard is de armband zonder extra zilveren elementen).
A 100
gepolijst zilver
______
A 101
mat zilver


Omschrijving A 100 en A 101:
Unieke uitstraling! Bijzonder comfortabele, geheel rondgevlochten ovale armband van paardenhaar waarin iedere haar tot uitdrukking komt. De solide en vernieuwende sluiting zonder magneet, met een doorsnede van 10 mm. heeft een bijzonder sterke binnenkern van r.v.s. en een buitenzijde van goud of zilver.
Deze armbanden zijn zowel in gepolijste (A100) als gematteerde (A101) uitvoering verkrijgbaar. Om het geheel nog persoonlijker te maken kan de sluiting gegraveerd worden (€ 20,-) of voorzien van een steentje. (zirkonia € 20,-; 1,5 pnt. diamant € 70,- en 3 pnt. diamant € 95,-).
€ 395,-
Mooie variaties! Zo kun je je armband nog persoonlijker maken.
AG 100
gepolijst goud
______
AG 101
mat goud


Schitterend! Deze gouden en roodgouden armbanden. Ook verkrijgbaar in rosé of witgoud. Extra elementen, graveringen en diamantjes behoren tot de mogelijkheid.

Speciale wensen kun je opgeven bij ‘opmerkingen’ op het bestelformulier.
€ 895,-
A 005.1
gepolijst zilver
______
A 006.1
mat zilver (getoond)


Omschrijving A 005.1 en A 006.1:
Gepolijste of matzilveren armband en veiligheidssluiting van maar liefst 9 mm. breed waarin een 4-strengenvlecht van paardenhaar is verwerkt.
Deze armband kan zowel aan de buitenzijde als binnenzijde gegraveerd worden.
Verkrijgbaar in de polsmaat 60, 64 en 68 mm.
Polsmaat kun je opgeven op het bestelformulier.
€ 175,-


______
€ 175,-

Privacyverklaring